Sukukirja (A4, esitäytetty)

Nimeke: Sukukirja (A4, esitäytetty)
Tuotetunnus: 9789512383863
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (24,11 € alv 0 %)

Kust. tuotetunnus: 02383861
Kustantaja: Linnapaperi
Painos: 4. painos, 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 112
Tuoteryhmät: Muut tuotteet
Etusivu
Avainsanat: kirja esi-isät, kirja suku, kirja sukulaiset, perhekirja, sukukirja
Tämä kirja on tarkoitettu apuvälineeksi kaikille niille, jotka haluavat kerätä tietoja suvustaan viimeisimpien sukupolvien ajalta. Kirjassa on tilaa sukuselvityksille niin suoraan alenevassa ja ylenevässä polvessa kuin sivusuunnassakin.

Tämän kirjan sukuselvityksen lähtökohta on MINÄ, toisin sanoen henkilö, jonka suvusta on kysymys. Henkilöruutuihin merkitään sukulaisten nimet ja elinajat. Jokaisessa henkilöruudussa lukee Viitteet... Viitenumerolla viitataan lisätietosivuihin, joilla on tilaa mielenkiintoisten tapausten tarkempiin kuvauksiin.

Esivanhempani -aukeamalle mahtuu kolme sukupolvea suoraan alenevassa polvessa, mikä merkitsee keskimäärin sataa vuotta. Kirjan lopussa olevia esi-isille varattuja lisälehtiä käyttämällä päästään toiset sata vuotta taaksepäin.

Joissakin tapauksissa käyttäjä voi itse täydentää kirjan järjestystä. Tämä tulee kysymykseen silloin, kun joku on ollut naimisissa useampia kertoja tai kun sisaruksia on enemmän kuin kuusi. Yksinkertaisimmin tällaiset erikoistapaukset otetaan huomioon viittaamalla henkilöruutuihin, mutta joskus voi olla käytännöllistä käyttää sisaruspiirille varattuja lisälehtiä.

Tuote on valmistettu ympäristöystävällisesti valmistetusta paperista.


Katso myös näitä tuotteita