Toimitusehdot

TOIMITUSTAVAT
"Nouto Postista" -toimitustavalla tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan noudettavaksi.

TOIMITUSKULUT
5,90 € - nouto Postista 
9,90 € - toimitus vastaanottajalle
19,90 € - toimitus ulkomaille

Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen. Se peritään yhden kerran tilausta kohden eikä muutu toimituserien määrästä riippuen. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä. Yli 30 €:n tilaukset toimitetaan ilman postikuluja kotimaassa!

TOIMITUSAJAT
Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä. Varastotuotteet lähetetään 1-3 työpäivän kuluessa tilauksesta. Muiden tuotteiden toimitusajat vaihtelevat tuotteiden saatavuudesta riippuen. Eurooppaan tilattujen tuotteiden toimitusaika on perustoimitusajan lisäksi arviolta 3-7 työpäivää ja Euroopan ulkopuolelle arviolta 6-14 työpäivää.

Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä. Tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.

Jos tuotetoimitus viivästyy oleellisesti, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle mahdollisimman pikaisesti. Asiakas voi perua tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

TILAUKSEN PERUUTUS JA PALAUTUSOIKEUS
Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osan siitä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteen hyvittäminen edellyttää sitä, että tuote palautetaan käyttämättömänä ja jälleenmyyntikelpoisena.

Tuotteiden palautusosoite tilauksen peruutustilanteissa:

Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

Käyttämättömän/jälleenmyyntikelpoisen tuotteen mukaan tulee liittää tilauksen mukana toimitettu palautuslomake.

Tilaukseen ja toimitukseen liittyvät reklamaatiot voi lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi